UNEIX-TE AL REPTE PIRINEUS NO LIMITS 2023

Et consideres un autèntic amant de la bicicleta?  Pirineus No Limits és el repte definitiu. Un desafiament únic amb tres caps de setmana consecutius als Pirineus, que et portaran a conèixer 3 marxes cicloturistes amb una experiència triple única.

Pirineus No Limits està formada per tres marxes cicloturistes: la 3 Nacions by BWT, la Marcha Cicloturista Ibercaja Quebrantahuesos by TotalEnergies i L’Ariegeoise; tres cites marcades al calendari de molts de vosaltres, que sumades fan les delícies dels amants de la bicicleta.

El repte arrenca el 10 de juny amb la Marxa 3 Nacions by BWT, 140 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell acumulat que s’iniciarà a Puigcerdà per a visitar terres catalanes, andorranes i franceses; la segona cita serà el 17 de juny amb la  Quebrantahuesos, que amb els seus 200 km i 3.500m de desnivell acumulat exigirà poder coronar els seus 4 ports mítics als pirineus aragonesos i francesos;  finalment, L’Ariégeoise, el 24 de juny, amb una altíssima exigència i passant pels punts emblemàtics del Tour de France.

A la pàgina web oficial de l’Ariégeoise podras inscriure’t fins al 16 d’abril 2023 a les 23:59h o fins exhaurir inscripcions: és una experiència única i limitada a un grup reduït de participants que tindran accés a totes les cicloturises, maillot exclusiu als que completin el repte i… plaça directa sense sorteig a la Quebrantahuesos de la pròxima edició si participes en les 3 marxes.

No t’ho pensis i accepta el repte Pirineus No Limits!