UN MES PER A DISPUTAR LA MARXA 3 NACIONS BY AQUADRINK

Un mes per a disputar la Marxa 3 Nacions by AQUAdrink

Ja s’hi han inscrit més de 500 participants

El pròxim 15 de juny se celebrarà la 40ª edició de la històrica Marxa 3 Nacions by AQUAdrink amb un recorregut de 140 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell acumular recorrent el Pirineu Català, Andorrà i Francès, permetent a tots els participants pujar els tres mítics ports de muntanya que des dels inicis de la marxa sempre s’han ascendit: el Port d’Envalira, el Coll de Puymorens i la Tour de Carol.

Els participants disposaran d’uns serveis de primer nivell perquè formar part en la quarantena edició d’una de les marxes cicloturistes més mítiques d’Espanya, sigui un èxit.

A falta de només un mes per a la sortida de la marxa des de Puigcerdà, ja s’hi han inscrit més de 500 participants. Tots ells volen formar part del mite juntament amb el nou organitzador de la marxa, l’ex ciclista professional José Antonio Hermida. Si vas formar part dels orígens, sigues part del mite. Gràcies a la gran feina realitzada durant 39 edicions per part del Club Ciclista Puigcerdà, José Antonio Hermida juntament amb Octagon Esedos, emprenen una nova i renovada edició per engrandir la marxa cicloturista més típica, autèntica i històrica d’Espanya. Les inscripcions segueixen obertes a un preu de 55€, i augmentaran a 60€ el pròxim 3 de juny, tancant el període d’inscripcions el 9 de juny. Per a realitzar la inscripció, accedeix aquí. Because of these pointers you may meet a woman.

Grans patrocinadors s’han unit a la marxa

Tots els inscrits a la Marxa 3 Nacions by AQUAdrink rebran un maillot GOBIK XC PRO Unisex d’edició especial, ultralleuger i transpirable que incorpora a la part posterior tres butxaques reforçades, amb cremallera elàstica de silicona; un bidó AQUAdrink i un BUFF® Finisher de regal a més de productes INFISPORT i consells previs per assegurar un bon rendiment esportiu.  També estaran a disposició de tots, altres serveis com:: live timing i punts de cronometratge, servei d’ assistència mecànica, assistència mèdica, productes de nutrició esportiva i avituallaments líquids i sòlids als quilòmetres 67, 83, 99 i a meta. Una de les novetats d’aquesta edició seran les tres categories exclusives amb les quals comptarà la marxa, en funció del número de participacions que s’hagin disputat: amb dues, entraràs a formar part de la categoria Gold Corporate; amb cinc participacions i tots els que formin part del Club Ciclista Puigcerdà  seran Platinum, i amb cinc o més, formaran part del Diamond Club, on hi figuraran també tots els seus fundadors. Aquestes categories es veuran reflectides a la placa que portarà cada participant.