OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA MARXA 3 NACIONS BY AQUADRINK 2021

Se celebrarà el dissabte 12 de juny de 2021 a Puigcerdà

Si voleu seguir formant part del Mite de la Marxa 3 Nacions by AQUADRINK ja podeu inscriure-us a la nova edició, que se celebrarà el 12 de juny de 2021 a Puigcerdà.

Com en la passada edició, la marxa cicloturista dels Pirineus començarà des del Poliesportiu de Puigcerdà i recorrerà tres nacions: Espanya, Andorra i França.

Es tornaran a recórrer els 140 quilòmetres que l’han fet mítica i de la que tots i cada un de vosaltres que hi heu format part en teniu un bon record. Tornarem a pujar fins a Andorra per la Seu d’Urgell, el Port d’Envalira, Pas de la Casa i el Coll de Puymorens en territori francès per a baixar la Tour de Carol i tornar al punt d’inici, a Puigcerdà. Specifics you didn’t know.

El número màxim d’inscripcions admeses serà de 1.500 (subjecte a canvis segons la situació per Covid-19).

La inscripció a la 41ª edició té un preu de 55 euros per a tots aquells que s’inscriguin fins al 23 de maig de 2021, a partir del dia 24 de maig i fins a tancar inscripcions previst per al 7 de juny, tindrà un preu de 65 euros.

Què inclou la inscripció
La inscripció inclourà, com en la passada edició, increïbles serveis al participant amb atenció personalitzada, placa numerada i dorsal, placa amb el nom per a les categories Gold o per a participants VIP, mallot Gobik edició 3 Nacions by AQUADRINK amb disseny propi per a cada categoria, medalla Finisher amb possibilitat de gravar-ne el temps un cop arribeu a la meta, seguiment en directe i diversos punts d’avituallaments sòlids i líquids a més d’assistència mèdica i mecànica al llarg del recorregut, regal Finisher i altres serveis gratuïts al paddock.

Entrega de dorsals
L’entrega de dorsals tindrà lloc al Poliesportiu de Puigcerdà el divendres dia 11 de juny de 17:00 a 21:00 hores i el dissabte dia 12 de juny de 6:00 a 6:45 hores.

INSCRIU-TE AQUÍ.