LA MARXA 3 NACIONS BY BWT JA TÉ DATA CONFIRMADA

Se celebrarà el dissabte 10 de juny de 2023 a Puigcerdà

Si voleu seguir formant part del Mite de la  Marxa 3 Nacions by BWT ja podeu reservar-vos la data, perquè la 43a edició és ja una realitat.

Com en les anteriors edicions, la marxa cicloturista dels Pirineus sortirà des del Poliesportiu de Puigcerdà i recorrerà tres nacions: Espanya, Andorra i França.

Es tornaran a recórrer els 140 quilòmetres que l’han fet mítica i de la que tots i cada un de vosaltres que hi heu format part en teniu un bon record. Tornarem a pujar fins a Andorra per la Seu d’Urgell, el Port d’Envalira, Pas de la Casa i el Coll de Puymorens en territori francès per a baixar la Tour de Carol i tornar al punt d’inici, a Puigcerdà.

El número màxim d’inscripcions admeses serà de 2.500, i la inscripció s’orbirà en els pròxims dies. Les primeres 1.500 inscripcions tindran un preu de 65 euros, les últimes 1.000 inscripcions tindran un preu de 70 euros, i els que s’inscriguin del 23 de maig al 5 de juny, el preu serà de 80 euros. 

El dia 5 de juny serà el dia que es tancaran les inscripcions. 

Què inclou la inscripció
La inscripció inclourà, com en la passada edició, increïbles serveis al participant amb atenció personalitzada, placa numerada i dorsal, placa amb el nom per a les categories Gold o per a participants VIP, mallot Gobik edició 3 Nacions by BWT amb disseny propi per a cada categoria, medalla Finisher amb possibilitat de gravar-ne el temps un cop arribeu a la meta, seguiment en directe i diversos punts d’avituallaments sòlids i líquids a més d’assistència mèdica i mecànica al llarg del recorregut, regal Finisher i altres serveis gratuïts al paddock.