LA MARXA 3 NACIONS BY AQUADRINK PREPARADA PER ARRENCAR LA SEVA QUARANTENA EDICIÓ AQUEST DISSABTE

Reunirà 1.000 participants que recorreran 140 quilòmetres sortint des de Puigcerdà passant per Andorra, França i arribada, de nou, a Puigcerdà

La quarantena edició de la Marxa 3 Nacions by AQUADRINK donarà el tret de sortida aquest dissabte dia 15 de juny en una edició carregada de novetats: una d’elles el canvi d’organitzador, on Jose Antonio Hermida, juntament amb Octagon Esedos, assumeix tota la organització de la mítica i històrica marxa cicloturista.

El dissabte a les 7:30 hores els mil participants que formaran part de la quarantena edició de la marxa sortiran des del Poliesportiu de Puigcerdà en direcció a Andorra resseguint els Pirineus. La Marxa 3 Nacions by AQUADRINK és la única del món que traspassa tres països donant un toc distintiu a cada un d’ells. Es recorrerà el Pirineu espanyol, el francès i l’andorrà, passant per ports mítics i coneguts com és el Port d’Envalira de 2.407 metres de desnivell sent el pas de muntanya asfaltat més alt d’Europa. Tots aquests ingredients fan que la marxa cicloturista tingui un concentrat únic: tres països i 140 quilòmetres passant per ports de muntanya mítics del ciclisme mundial. On this page you will find out.

Jose Antonio Hermida: “Estic molt il·lusionat per poder encapçalar aquesta històrica i autèntica marxa perquè sempre ha estat una de les referents, i per a mi en especial sent de Puigcerdà. L’he disputat molts anys i mai m’ha deixat de sorprendre i enamorar-me el seu recorregut. Un ciclista no es retira mai, i sempre que pugui seguirà fent la Marxa 3 Nacions com he fet jo quan era amateur, quan vaig ser professional, i com faig ara ja retirat”.

Una altra de les novetats d’aquesta edició seran les tres categories exclusives amb les que comptarà la marxa, en funció del número de participacions que s’hagin disputat: amb dues participacions entraràs a formar part de la categoria Gold Corporate; amb cinc participacions i tots els que siguin socis del Club Ciclista Puigcerdà de la Platinum, i amb cinc, del Diamond Club, on hi figuraran també tots els seus fundadors.

La marxa cicloturista 3 Nacions by AQUADRINK comptarà amb un tram cronometrat de la mà de Polar, en un dels ascensos més representatius dels 140 quilòmetres: l’ascens al Port d’Envalira, entre els punts quilomètrics 93 i 99.

Hi haurà també quatre punts d’avituallament on tots els participants podran hidratar-se i alimentar-se per seguir gaudint de les increïbles vistes i trams que ofereix la Marxa 3 Nacions by AQUADRINK. Aquests trams seran: al quilòmetre 68 a La Margineda; al quilòmetre 80 a Canillo; al quilòmetre 99 al Port d’Envalira i a l’arribada a meta a Puigcerdà.

Aquests punts d’avituallament també són zones d’interès perquè acompanyants i curiosos puguin veure el pas dels mil participants en directe.

Des de la pàgina web oficial, www.3nacions.com es podran seguir noms i dorsals, a l’apartat de recorregut (Live Timing).