LA MARXA 3 NACIONS BY AQUADRINK ES CANCEL·LA FINS AL 2021

La 41ª edició se celebrarà el dissabte 12 de juny de 2021

Sempre ens hem mantingut ferms dient que paréssim per a seguir, perquè només així tornarem més forts. I així ho aconseguirem.

Davant la situació d’incertesa actual i tot i que estem fermament convençuts que passarà i sortirem reforçats d’aquesta crisis, hem pres la decisió que la millor forma de mantenir-nos units és cancel·lant l’edició 2020 de la Marxa 3 Nacions by AQUADRINK prevista per al 13 de juny, per a poder celebrar-la de forma segura l’any vinent.

Una de les raons per les quals hem pres aquesta decisió és l’existent aglomeració del calendari d’esdeveniments de cara al segon semestre d’aquest any amb la impossibilitat de que pugueu assistir a tots ells. Se suma també la falta d’entrenament a l’aire lliure, que és on ens agrada fer-ho. Per tot el que s’ha exposat anteriorment, la millor opció és cancel·lar aquesta 41ª edició i celebrar tots junts la nostra estimada 3 Nacions el 12 de juny de 2021, mantenint el mateix esperit que l’ha fet única i inigualable. Ideas you need to know.

Les circumstàncies actuals ens obliguen a prendre mesures excepcionals i pensant en tots els participants i en les molèsties que poden suposar, tots els que ja havíeu realitzat la inscripció per aquesta edició 2020, se us traspassarà automàticament per a participar en la pròxima edició del dissabte 12 de juny de 2021. Tornarem a recórrer els 140 quilòmetres i ascendir els tres ports de muntanya que l’han fet tant especial: Port d’Envalira, Col de Puymorens i Latour-de-Carol.

Aquells que no puguin participar a l’edició 2021, podran sol·licitar la devolució íntegra del preu total de la inscripció enviant un e-mail amb les seves dades a info@3nacions.com fins el pròxim 31 de maig de 2020 a les 23:59h. També es retornarà l’import de tots els serveis addicionals que s’hagin contactat (llicència temporal, productes Gobik o servei Sportograf)*.

Els 100 primers inscrits que es van acollir a la promoció d’obertura d’inscripcions on es regalaven uns mitjons oficials Gobik, manteniu el premi sempre i quan traspasseu la vostra inscripció a l’edició de 2021.

Des d’aquí us demanem que tingueu molta paciència, que seguiu a casa desitjant el moment de recórrer els increïbles paisatges que tenim al nostre abast perquè volem que tots i totes vosaltres seguiu formant part del mite.

Parem per a seguir.

*Per a tots aquells inscrits via plataformes externes, s’apliquen les mateixes condicions.