INSCRIPCIONS OBERTES PER LA 43A EDICIÓ

Se celebrarà el dissabte  10 de juny de 2023

Ja estan disponibles les inscripcions per a la  43a edició. Inscriu-te aquí.

La Marxa 3 Nacions by BWT celebrarà la seva pròxima edició el dissabte 10 de juny, i recorrerà de nou les 3 Nacions que l’han fet mítica: Espanya, Andorra i França.

Tornarem a recórrer els 140 quilòmetres que l’han fet única i de la que tots i cada un dels que n’heu format part, en teniu un molt bon record. En aquesta pròxima edició tornarem a gaudir dels Pirineus ascendint els ports de muntanya que l’han fet mítica, sortint des de Puigcerdà en direcció La Seu d’Urgell fins a Andorra, el Port d’Envalira (a 2.407 metres de desnivell). El Pas de la Casa i el Coll de Puymorens en territori francès, per tal de baixar la Tour de Carol i tornar al punt d’inici, a Puigcerdà, al Poliesportiu, on estaran ubicades la línia de sortida i arribada.

Torna la 3 Nacions, torna a gaudir dels Pirineus 

Aquest any volem que gaudiu de l’increïble paisatge que recorrerem i amb els Pirineus com a protagonistes. Les inscripcions ja estan obertes amb 2.500 inscripcions disponibles; les 1.500 primeres inscripcions tenen un preu de 65 euros, i un cop esgotat aquest primer tram, les pròximes 1.000 places o fins el 22 de maig de 2023, tindran un preu de 70 euros. Per als inscrits entre el 5 de juny de 2023 i fins al tancament d’inscripcions, el preu serà de 80 euros.

Què inclou la inscripció

La inscripció inclourà, com en la passada edició, increïbles serveis al participant amb atenció personalitzada, placa numerada i dorsal, placa amb el nom per a les categories Gold o per a participants VIP, mallot Gobik edició 3 Nacions by BWT amb disseny propi per a cada categoria, medalla Finisher amb possibilitat de gravar-ne el temps un cop arribeu a la meta, seguiment en directe i diversos punts d’avituallaments sòlids i líquids a més d’assistència mèdica i mecànica al llarg del recorregut, regal Finisher i altres serveis gratuïts al paddock.

A més, per 2,90 € protegeix la teva bicicleta

Reale Seguros assegura la teva bicicleta durant la marxa. Assegura la teva bicicleta contra Robatori i Danys Accidentals durant la marxa per només 2,90€. Pots contractar aquesta assegurança en el moment de realitzar la inscripció.
Protegeix la teva bicicleta amb ingood durant el divendres 9 i dissabte  10 de juny de 2023, i tindras una protecció de fins a 2.000€ contra robatorio i danys accidentals greus.  A més, inclou fins a 200 €  de reemborsament perquè puguis llogar una bicicleta en cas de no poder fer servir la teva  per un robatori, pèrdua mentrestant la transportaves a l’esdeveniment o accident.

Entrega de dorsals

L’entrega de dorsal tindrà lloc al Poliesportiu de Puigcerdà el divendres dia 9 de juny de 15:00 a 21:00 hores i el dissabte dia 10 de juny de 6:00 a 6:45 hores.

Per a més informació sobre la marxa, consulta el reglament oficial aquí.