INSCRIPCIONS DE LA 41ª EDICIÓ DE LA MARXA 3 NACIONS BY AQUADRINK OBERTES!

Dissabte 13 de juny de 2020 a Puigcerdà

Si voleu seguir formant part del Mite de la Marxa 3 Nacions by AQUADRINK ja us podeu inscriure a la nova edició, que se celebrarà el 13 de juny de 2020 a Puigcerdà. Com en la passada edició, la marxa cicloturista dels Pirineus sortirà des del Poliesportiu de Puigcerdà, i recorrerà tres nacions: Espanya, Andorra i França.

Es tornaran a recórrer els 140 quilòmetres que l’han fet mítica i de la qual tots i cada un dels que hi heu format part en teniu un bon record. Tornarem a pujar fins a Andorra per la Seu d’Urgell, el Port d’Envalira, Pas de la Casa i el Coll de Puymorens en territori francès per a baixar la Torre de Carol i tornar al punt d’inici, a Puigcerdà. This website will inform the tricks of hookup.

Ja estan disponibles les inscripcions a la 41ª edició, i té un cost de 55 euros per a tots els que s’inscriguin fins al 25 de maig de 2020, a partir d’aquesta data i fins al tancament d’inscripcions previst per al 8 de juny, tindrà un cost de 65 euros. Podeu fer-ho aquí.

Les inscripcions s’han posat en marxa amb una promoció exclusiva per als 100 primers inscrits que inclou de regal uns mitjons customitzats 3 Nacions by AQUADRINK Gobik.

La inscripció inclourà com la passada edició, increïbles serveis al participant amb atenció personalitzada, placa numerada i dorsal, placa amb nom per a les categories Gold, o VIP, maillot Gobik ‘premium’ edició 3 Nacions by AQUADRINK amb disseny propi per a cada categoria, medalla Finisher amb la possibilitat de gravar-hi el temps realitzat un cop creuada la línia de meta, seguiment en directe i diversos punts d’avituallaments sòlids i líquids a més d’assistència mèdica i mecànica al llarg del recorregut, regal Finisher i altres serveis gratuïts al Paddock.

Podeu consultar el reglament, aquí.

Podeu consultar els horaris, aquí. 

Per a descarregar el track, aquí.