43a edició

LA MARXA
CICLOTURISTA
DELS PIRINEUS

10 JUNY 2023
140KM - 2.400M

43a edició

LA MARXA CICLOTURISTA DELS PIRINEUS

10 JUNY 2023
140KM - 2.400M

JOSE A. HERMIDA

És l’organitzador de la renovada Marxa 3 Nacions by BWT. Com a aposta de futur per a la històrica marxa, el Club Ciclista Puigcerdà ha arribat a un acord amb José Antonio Hermida amb la cessió dels drets d’organització, titularitat o explotació de la Marxa 3 Nacions by BWT. El relleu generacional no pot estar millor garantit a la professionalitat i els èxits contrastats d’un ambaixador esportiu com és Hermida en el món del ciclisme.

Jose Hermida

MARXA CICLOTURISTA

43ª EDICIÓ
DE LA MARXA
CICLOTURISTA
DELS PIRINEUS

Des dels primers fundadors del Club Ciclista Puigcerdà, els organitzadors de la Marxa 3 Nacions by BWT han treballat per aconseguir que la mítica marxa sigui un referent i creixi de forma rellevant amb grans quotes de participació. A l’edició 2019, es van celebrar els 40 anys d’història.

Renovació és futur i la Marxa 3 Nacions by BWT aposta, amb José Antonio Hermida al capdavant del projecte, per una organització i un model de gestió que aporten un valor afegit a la Marxa.

43
ANYS
1
9
7
9
PIRINEUS

PUIGCERDÀ

Ciutat natal de José Antonio Hermida, i on arrenca i acaba la Marxa 3 Nacions by BWT. Capital de la Cerdanya i amb uns paisatges dignes de passejar i gaudir d’activitats a l’aire lliure.

PUIGCERDÀ és un municipi de Catalunya situat al nord-oest de Barcelona, dins del Pirineu axial i a la comarca de la Cerdanya, de la qual és la capital. Aquesta és una de les de millor delimitació natural, ja que està formada per una gran vall envoltada de muntanyes pirinenques i prepirinenques, els límits de la qual són: pel nord el Principat d’Andorra i el Llenguadoc;  pel sud el Berguedà; per l’est el Capcir i el Conflent; per l’oest l’Alt Urgell i pel sud-est el Ripollès.

DESCOBREIX PUIGCERDÀ >

140 QUILÒMETRES PEDALEJANT

La Marxa Cicloturista dels Pirineus sortirà de Puigcerdà, pujarà fins a Andorra La Vella fins a coronar el Port d’Envalira i passar cap a territori francès per pujar el Coll de Puymorens i anar baixant per la Tour de Carol per emprendre la última baixada fins a Puigcerdà.